(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Celerové karbanátky
Potřebné ingredience
400gmletého masa(směs vepřového)150gceleru,1 vejce,lžička ml.papriky,sůl,pepř,strouhanka dle potřeby olej na smažení
Postup přípravy
Mleté maso a vejce dáme do mísy.Celer oloupeme a nastrouháme na jemným struhadle.přidáme k masu.Směs ochutím ečervenou paprikou,pepřem a podle chuti osolíme.Potom rukama důkladně promícháme.Z této směsi tvořím ekarbanátky,které obalujeme ve strouhance.Pozor,strouhanku nepřidáváme do směsi opravdu slouží jen k obalení.Maso se spojí díky vejci a strouhanému celeru.Na horkém oleji smažíme do zlatova podaváme k míchaným bramborám. Lze dochutit majoránkou nebo tymiánem. je to výborné zkuste to .
Přeji dobrou chuť!!!!!!!!!!!!
Přeji dobrou chuť!!!!!!!!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Terapera
(upraveno)
17. 4. 2008, 9:53
dnes jsem dělala a je to opravdu moc dobré děkuji za receptík KATKA